Fjala Hyjnore Nr. 22

Book Cover: Fjala Hyjnore Nr. 22

Përmbajtja

  • Letra e Papes Benediktit XVI per fillimin e vitit te prifterinjve me rastin e pervjetorit te 150-te “Dies Natalis” te Gjon Maria Vianej

  • Mijevjecari dhe Ringjallja e Pare:

  • Ndërgjegjja në jetën shoqërore

  • Misioni, përshpirtëria, dhe bashkësia

  • Gjurmët arkeologjike në lugun e Drinit me rrethinë

  • Nëna Tereze në poezinë bashkëkohore shqipe

  • Ekspozitë historike e Mikel Gjokajt në Romë

  • Fjalori kishtar: Kryqi

Published: 1. Januar 2010
Genres:
Tags: